stephanie

Stephanie Peter is gediplomeerd klassiek homeopaat voor dieren.
Ze had al vroeg de wens om met dieren te werken maar pas de holistische manier (totale benadering van alle klachten en ziektes omdat deze altijd met elkaar vervlochten zijn) zorgde ervoor dat ze het vak ook ging studeren.
Stephanie volgde vanaf 2001 de vierjarige HBO opleiding aan de School voor Homeopathie te Amersfoort.
Daarnaast heeft zij zich sindsdien door nascholingen verdiept in de homeopathische behandeling volgens Hildegard Dijkgraaf (VHCN – Veterinair Homeopathie College Nederland), de z.g. ”Ziekteclassificatie”. Hier wordt naast het karakter en de symptomen heel veel aandacht besteed aan erfelijke belastingen (bv. door het ras), ziekte door chemische middelen en de benadering van chronische klachten en blokkades hierdoor.

Naast met homeopathie, fytotherapie en celzouten werkt Stephanie sinds 2008 ook met bioresonantie, in combinatie met een biotensor.
In deze therapie wordt gebruik gemaakt van resonantie om op een energetisch niveau (het niveau van trillingen, frequenties) te testen door wat voor stoffen het dier ziek is geworden. Toenemende (milieu)toxines belasten het lichaam van dieren en veroorzaken veel chronische ziekten, zoals: allergieën, parasieten, dermatitis, chronische jeuk, infecties en gedragsstoornissen. Andere oorzaken van verstoringen kunnen ook inentingen, medicijnen of voedingsstoffen zijn.
Met de BICOM® (bioresonantie-apparaat) kan zowel een diagnose worden gesteld als een therapie worden gegeven.

Meestal kiest Stephanie voor een gecombineerde behandeling met minimaal twee geneeswijzen.
Duur (eerste) consult: ca. 1 tot 1,5 uur

 

U kunt met Stephanie (tel. 06-51280765) een directe afspraak plannen in het

 

Centrum Alternatieve Diergeneeskunde – Schalk Burgerstraat 140 te Amsterdam op:
donderdag (11.00 – 19.15 uur) en
vrijdag (11.00 – 17.00 uur).

 

U kunt uw afspraak uiteraard altijd verzetten als het tijdstip niet uitkomt. Houd er wel rekening mee dat dit alleen tot 48 uur van tevoren nog kosteloos mogelijk is. Anders zal er en half consult in rekening gebracht worden voor de niet nagekomen afspraak.

 

Tarieven (excl. middelen)

Consult/adviesgesprek honden en katten                   € 75,00
Consult/adviesgesprek andere kleine huisdieren    € 50,00

Het Centrum biedt u ook de mogelijkheid voor een gecombineerd consult tussen Stephanie en een andere therapeut en/of dierenarts van het centrum. Vraag naar de speciale tarieven.
Dierenconsult zal voor telefonische vervolggesprekken tussen € 10,- a € 15,00 in rekening brengen, afhankelijk van de lengte van het telefoongesprek.