Susan

Bij Susan Knauf van Animos kun je terecht voor coaching en dierentolk consulten. Voor mens én dier.  Susan Knauf bg copyright foto Elmer van der Marel

Is het iets voor mij en mijn huisdier?
• Is het gedrag van je dier (plotseling) veranderd en herken je jouw beste vriend niet meer?
• Wil je de relatie met jouw dier harmoniseren en verdiepen?
• Heeft jouw dier last van vervelende situaties uit het verleden en wil je die samen transformeren?

Stel je voor dat je de mogelijkheid hebt om via een dierentolk consult een transformerend gesprek te hebben met je dier en je samen jullie relatie kan harmoniseren. Stel je voor dat jij jouw dier beter kan begrijpen, dat je kan leren van je dier en jullie relatie kan verdiepen. Ja, dat kan!

Interesse?
Bel (020-4631526), bezoek de website www.animos.nl of mail naar susan@animos.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.
De praktijk van Animos is gevestigd in Amsterdam (stadsdeel Oost-Watergraafsmeer).

Elke maandagochten (inloop) spreekuur dierentolk in de alternatieve diergeneeskundige praktijk van dierenarts Casper Broekman
Susan is elke maandagochtend van 9.00 tot 12.00 uur op de praktijk met een open spreekuur. Kom gerust langs om kennis te maken en informatie te krijgen over dierencommunicatie. Ook kun je vragen aan of over je dier stellen. Normaal duurt een eerste dierentolk sessie gemiddeld een uur, maar op maandagochtend kun je ook een afspraak maken voor een kort dierentolk consult ter kennismaking. Je kunt vooraf bellen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak met Susan. Ook kun je gewoon langskomen met je dier of met een foto van je dier. Als je op maandag belt en geen gehoor krijgt, dan kun je ook bellen met de praktijk van Casper (020-6360724).

Overige consulten vinden op afspraak plaats en zijn in de praktijk of telefonisch.
Consulten zijn ook mogelijk in het Engels. Consults also possible in English language
Openingstijden Animos: maandag t/m vrijdag 10:00-17:00 uur.
Telefoon: 020-4631526. Website: www.animos.nl.

Animos-wit-200-pxWorkshop ‘Hartcommunicatie met je dier’
Workshop over hartcommunicatie met je dier (duur circa 2,5 uur).
Je hart en de verbinding met je dier staan centraal in deze workshop.
Wil je deelnemen of meer informatie? Kijk op de website www.animos.nl of bel naar Susan (020-4631526)

Communiceren met dieren
Dieren zijn, net als kinderen, heel intuïtief. Ze hebben bewustzijn, emoties en gevoel en kunnen (onze) gevoelens, emoties, stemmingen en gedachten opvangen. Communiceren met dieren kan onder andere via beelden, gedachten, gevoelens en woorden gaan.

Spiegelen
Dieren kunnen, net als kinderen, ons gedrag spiegelen. Er is een wisselwerking tussen jouw emoties en blokkades en die van je dier. Wat je dier met zijn/haar gedrag laat zien, kan je veel vertellen over jezelf. In de relatie met ons dier spelen processen op verschillende niveaus een rol. Er kunnen zich problemen voordoen die alleen bij het dier horen. Daarnaast kunnen er emotionele problemen en blokkades (processen) zijn die zich ook voordoen bij één of meer leden van de familie (dier of mens). Verder kunnen er processen spelen waarbij het welzijn van een dier of mens sterk beïnvloed wordt door emoties en houdingen (verbaal en non-verbaal) van andere dieren of mensen binnen de familie.

Susan Knauf
Susan gebruikt haar sterk ontwikkeld intuïtief vermogen als instrument om mensen en dieren aan te voelen en te begeleiden in bewustwordingsprocessen. Haar focus ligt daarbij op harmonie en co-creatie. Harmonie met jezelf en in je relaties, harmonie tussen je emoties, gevoel en verstand en harmonie in de relatie met je dier. Susan is in 2005 haar praktijk Animos gestart, waar zij als coach en dierencommunicator werkt, zij werkt met en vanuit het hart. Susan communiceert in haar praktijk met dieren en werkt met dier en mens. Daarnaast organiseert zij workshops, zoals ‘Hartcommunicatie met je dier’, en educatieve kinderprojecten en zij houdt regelmatig lezingen over ´Communiceren met dieren´.

Nadat Susan een HBO opleiding Informatie en Communicatie en een biologisch-dynamische landbouwopleiding afrondde, certificeerde zij zich als Transformatie Therapeut. Ze volgde de opleiding tot bloesemtherapeut bij Bram Zaalberg (Horst) en de intensive ‘Healing with Nature in Sweden´, Flower Essences and New Time Healing.
Bij Marta Williams deed ze de cursussen ´Animal Communication´; ´Animals As Teachers and Healers´; ´Energy Healing´ en ´Communicating with Whales and Nature´. Bij Alan Seale trainde Susan onder meer haar coaching vaardigheden (Transformational Presence Leadership en Coach Training; ‘The Manifestation Wheel’ en ‘Soul Mission Live Vision). Zij certificeerde zich als Matrix Energetics Practioner in 2013.

dichter_bij_dolfijnenSusan volgde op diergebied verder o.a. de volgende trainingen en cursussen:
– ‘Hondenspiegel’, bij Corien Vallinga van Hondenspiegel
– ‘Kalmerende signalen’ en ‘Speuren’, bij Dogs and People
– ´EHBO op natuurlijke basis voor dieren´ bij Casper Broekman
– ´Paarden psychologie´, ´Join-Up´ en ´Follow-Up´ bij Monty Roberts Nederland.
– ´Communiceren met Paarden´ en ´Natuurlijk en Bewust Paardrijden´ bij Terra Natura.