Eleonore

Hallo!

Mijn naam is Eleonore Op de Beeck, in Spanje geboren maar kom oorspronkelijk uit Belgie.
Toen ik 6 jaar oud was wist ik al heel zeker dat dieren mijn passie zijn en hun beter maken mijn taak. Reeds op mijn 13e heb ik bij een dierenarts geholpen die toevallig uit Nederland kwam! Na mijn school in Spanje te hebben afgemaakt, trok ik naar België on voor dierenarts te studeren.

Na bij verscheidene klinieken te hebben gewerkt besloot ik in 2006 om zelfstandig te werken in mijn eigen praktijk in Marbella (Zuid Spanje). Na 5 zware jaren maar wel een publicatie van mijn eigen boek “Spoedgevallen voor kleine dieren” besloot ik in 2011 mijn praktijk te verkopen. Ik wilde nog meer leren en kennis opdoen en ben naar Noord Europa vertrokken.

Na een aantal jaren als reguliere dierenarts te hebben gewerkt voelde ik dat ik niet tevreden kon zijn met alleen maar de mogelijkheden die het reguliere circuit bood. Toen heb ik mij verder verdiept in opleidingen voor orthomoleculaire geneeskunde en vervolgens in Chinese kruiden, Chinese acupunctuur en voedingsleer. De diploma’s hiervoor heb ik in Londen gehaald.

In mijn zoektocht naar een alternatieve dierenarts waarmee ik samen zou kunnen werken kwam ik op Youtube Caspar Broekman tegen en dacht ik “ik moet hem leren kennen!”
Zo is het uiteindelijk gegaan, ik werk nu in het Centrum Alternatieve Diergeneeskunde in Amsterdam en voel mij heel gelukkig omdat ik eindelijk op een gezondere manier de dieren kan helpen en dat zelfs in combinatie met een leuke omgeving en collega’s.

In mijn vrije tijd ,ben ik vrij sportief, ik kook graag en zorg dat ik zoveel mogelijk de milieu verdedig en ga graag als vrijwilliger reisen en meedoen in conservatie/dieren bescherming projecten.